• saújhely
  • OLYMPUS DIGITAL CAMERA

A Sátoraljaújhelyi Kossuth Lajos Művelődési Központ online fotóblogot kezdeményez „Karantén Galéria” néven, melyben helyi alkotók archív anyagait várjuk. Archív anyagok alatt fotókra, festményekre és grafikákra gondolunk. Nem bontjuk kategóriákra, célunk, hogy egy sokszínű tárlat legyen a végeredménye. A tájképek és a városképek egyetlen kritériuma, hogy az elkészült kép köthető legyen Sátoraljaújhelyhez és környékéhez. Nem ösztönzünk senkit arra, hogy a krízishelyzet ideje alatt készítse el beküldeni kívánt munkáját, ezért is kérjük az archív alkotások használatát.

A mai naptól rendszeresen fogunk posztolni saját archívumunkból, illetve a beküldött anyagokból, ami a városi ledfalon is meg fog jelenni. A válogatott alkotásokból állandó webes galériát nyitunk honlapunkon.

A beküldeni kívánt munkákat az alábbi e-mail címre várjuk: karantengaleriaklmk@gmail.com

Egyéb kérdésekkel kapcsolatban írhat facebook oldalunkra.

Az alkotó az alkotás, illetve az alkotás fotójának elküldésével hozzájárul ahhoz, hogy azt a Sátoraljaújhelyi Kossuth Lajos Művelődési Központ nyilvános webes felületein közzé tegye, illetve térítés nélkül felhasználhassák a szerző nevének feltüntetése mellett.

Kérjük, hogy a beküldött képek mellé tüntesse fel az alábbiakat:
– A kép címe
– Néhány soros leírás/ismertető akár évszám
– Az alkotó neve

Támogatott fájlformátumok: .RAW JPG. PNG

Jó egészséget kívánnak a Sátoraljaújhelyi Kossuth Lajos Művelődési Központ munkatársai!

Vigyázzunk egymásra!